Faʻafefea ona faʻasolo se ata i luga ole komupiuta

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso

O ai e masani ona laʻuina maia faʻailoga eseese i se komipiuta ma telefoni, masalo o loʻo feagai ma le mea moni o loʻo iai ni ata faʻapipiʻi e suia ai le ata. Matamata e le faigofie. Ioe, o le mea moni, e mafai ona e faʻafefe le laupepa o se telefoni poʻo se laptop, ae o lenei foʻi e le o se mea e maua ai le auala (e faʻafea ai se laupepa lapoʻa: //pcpro100.info/kak-perevernut-ekran-na-monitore/).

I le mataupu lea, o le a ou faʻaali atu le auala e mafai ona mafai vave ma faigofie ona faʻafili le faʻataʻitaʻiga o soʻo se faila faila e 90, 180, 360 tikeri. E te manaʻomia ni polokalame se lua: VirtualDub ma le codec. O lea, sei tatou amata ...

Tafailagi - O se tasi o le sili polokalame mo le faʻagaioia faila faila (mo se faʻataʻitaʻiga, e transcode vitio, suia fofo, seleselega pito, ma sili atu). E mafai ona e siiina mai le laiga 'upega tafaʻilagi aloaia: //www.virtualdub.org (o loʻo aofia uma ai sapalai o loʻo manaʻomia).

 

O le au faʻatau: Ou te fautua atu ia e faitau i le tusitusiga - //pcpro100.info/luchshie-kodeki-dlya-video-i-audio-na-windows-7-8/. I le auala, pe a faʻapea o le VirtualDub faʻaalia se mea sese i le tatalaina o se vitio (mo se faʻataʻitaʻiga, "E le faʻapipiʻi DirectShow codec ..."), aveese au codecs mai le faiga ma faʻapipiʻi le K-Lite Codec Pack (pe a oʻo mai le download, filifili le sili ona atoatoa MEGA poʻo FULL seti) i le Lost of stuff mode . O lona iʻuga, o le ai ai i lau polokalama mea sili ona tatau codecs mo le galulue faʻatasi ma vitio.

 

Faʻafefea ona sui le ata i le VirtualDub 90 tikeri

Ave faʻataʻitaʻiga o le sili ona masani vitio, o loʻo i ai le selau i luga o fesoʻotaʻiga. O le ata o loʻo i ai i luga, e le masani ona faigofie.

O se masani masani tifaga tisiketi ...

 

Muamua, tamoe VirtualDub ma tatala le vitio o loʻo iai. A leai ni mea sese (pe a iai - o le codecs e sili ona ono mafuaʻaga, vaʻai le tala o loʻo i luga), faʻatulaga le seti i le Audio vaega:

- Tuʻu sao le kopi (tuusaʻo kopiina o se leo ala e aunoa ma se suiga).

 

Le isi, alu i le Vitio tab:

  1. seti le taua ile Full Processing Mode;
  2. ona tatala lea o le Filters tab (Ctrl + F - keyboard shortcuts).

 

Fetaomi atu le faamama ADD faamau ma o se tele lisi o faamama o le a tatalaina i ou luma: o faamama taitasi o lo o fuafuaina mo se ituaiga o suiga o ata (tipiina o pito, suia o iugafono, ma isi). I totonu o lisi uma, e tatau ona e sailia se faʻamama e taua Rotate ma faʻaopopo i ai.

 

VirtualDub tatau ona tatalaina se faamalama ma tulaga mo lenei faamama: iinei, na o le filifili pe fia tikeri e te manaʻo e faʻafiliina le ata vitio. I loʻu mataupu, na ou liliu i le 90 tikeri i le taumatau.

 

O le isi, na ona kiliki OK ma matamata pe faʻafefea ona suia le ata i le VirtualDub (o le polokalame faʻamalama ua vaevaeina i ni vaega se lua: i le muamua, o le ata muamua o le ata vitio o loʻo faʻaalia, i le lona lua: o le a le mea o le a tupu i ai i le uma ai o suiga uma).

 

Afai o mea uma na faia saʻo, o le ata i le lona lua VirtualDub faamalama e tatau ona fesuiai. Ona i ai lea o le laasaga mulimuli: filifili le codec e faʻamalosiina le vitio. Ina ia filifilia se codec, tatala le Vitio / Compression tab (e mafai ona e fetaomi le ki tuufaatasiga Ctrl + P).

 

I se lautele, o le autu o codecs e matua lautele. O le sili ona lauiloa codecs i aso nei, Xvid ma Divx. O le mea e oomi ai le vitio, ou te fautua e taofi i se tasi o latou.

I luga o laʻu komipiuta sa i ai se Xvid codec i totonu ma sa ou filifili e faʻaofi le vitio. Ina ia faia lea mea, filifili lenei codec mai le lisi ma alu i ona faʻatulagaga (Configure button).

 

Lelei, moni i le codec tulaga tatou te setiina le vitio bitrate.

Bitrate? Mai le Igilisi bitrate - le numera o bits faʻaaogaina e teuina ai le tasi sekone o multimedia mea. O se masani i le faʻaaogaina bitrate pe a fuaina o le lelei faʻaliliuina fua o se faʻasalalauga vaitafe i luga o se auala, o lona uiga, le laʻitiiti maualalo o se auala e mafai ona pasi lenei vaitafe e aunoa ma le tuai.
Ole fua faatatau ole bit e faʻaalia i bits mo le sekone (bits / s, bps), faʻapea foʻi ma isi faʻasologa i faʻasologa kilo- (kbit / s, kbps), mega- (Mbps, Mbps), etc.

Punavai: Wikipedia

 

E naʻo le faʻasaoina le vitio: ia faia lea mea, fetaomi le ki F7 (pe filifili Filifili / Faʻasao e pei AVI ... mai le lisi). Ina ua mavae lena, e tatau ona amata le encoding o le faila faila. O le faʻailogaina taimi e faʻamoemoe i le tele o mea: i le mana o lau PC, luga o le uumi o le kilipa, i luga o mea sapalai na e faʻaaogaina ma poʻo a tulaga e te setiina, ma isi.

 

O le iʻuga o le ata faʻaliliu e mafai ona vaʻaia i lalo.

 

PS

Ioe, o le mea moni, e iai ni polokalame faigofie e na o le faʻataʻapeʻapeina o le vitio. Ae, i le tagata lava ia, ou te manatu e sili atu le malamalama i le VirtualDub i le taimi e tasi ma faʻataunuʻuina le tele o galuega gaosi vitio i ai, nai lo le downloadina ma faʻapipiʻi se isi polokalama mo galuega taʻitasi (i le ala, tagofia taʻitoʻatasi taʻitasi ma faʻaalu se taimi i luga).

Pau lava lena, manuia i tagata uma!

Pin
Send
Share
Send