Auina atu feau i uo VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le lafoina o feau i uo o se vaega o le VKontakte social network o se mataupu talafeagai tele i nei aso, ona o lenei punaoa o loʻo faʻaaoga malosi e maua ai tupe, e galue ai o se faʻasalalauga tulaga. Peitaʻi, e oʻo lava i le i ai o se manatu mo le lafoina, e faigata tele ona faʻatinoina ona o le maualuga o le puipuiga o le nofoaga.

Upega Tafaʻilagi

O le faʻamatalaga atoa o le upega tafaʻilagi VKontakte faʻatagaina oe e faʻaogaina ni auala eseese se tolu i le taimi e tasi, faʻavae i luga o tomai ma mea e fiafia iai. Ae ui i lea, e tusa lava poʻo le a le auala na filifilia, o lau oe lava faʻamatalaga atonu e noatia i mulimuli ane polokaina.

Metotia 1: VK Fesoasoani

Ina ia faʻatulaga le tufatufaina o feau i tagata o loʻo i le lisi o au uo, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o se tautua vaega lona tolu. I lenei tulaga, o le punaoa e fesiligia ai o le a manaʻomia oe e tuʻuina atu le avanoa i le teugatupe, o lea talitonuina pe leai - filifili mo oe lava.

Manatua: I soo se tulaga, e sili le aoga faʻaaoga pepelo tala mo meli, e le o se mea e le fiafia ai le leiloa i le lumanaʻi.

Alu i le itulau aloaia a le VK Fesoasoani auaunaga

  1. I lalo o le fomu Ulufale faʻaaoga le faʻamau "Faamauina".
  2. Faʻatumu fanua o loʻo tuʻuina mai, faʻailoa mai lau imeli tuatusi ma le faʻatonuga mo le isi faʻatagaina i luga o le tulaga.

    Manatua: E le manaʻomia imeli imeli.

  3. Ua maeʻa ona lesitala ma kiliki ile sootaga Ulufalefaʻatumu tusitusiga o le fanua e tusa ai ma faʻamaumauga muamua.
  4. Ina ua uma lena, e tasi le taimi i luga o le tautua le itulau amataga, kiliki i le laina Talaaga i luga o le pito i luga control panel.
  5. I le poloka "VK Teugatupe" Kiliki i le faʻailoga faaopoopo.
  6. O le isi sitepu i le faʻamatalaga o loʻo i ai o le kiliki i luga o le soʻotaga o loʻo faʻaalia i lanu moana.
  7. Faʻamautu le tuʻuina atu o le avanoa i lau VKontakte tala.
  8. Faʻamamafa ma kopi kopi mea o loʻo i totonu o le tuatusi laina o lau Initaneti initaneti.
  9. Faapipii le kopiina seti i se laina avanoa i luga o le upega tafailagi o le VK Fesoasoani auaunaga ma kiliki Snap.
  10. O le ae aʻoaʻo e uiga i le manuia soʻotaga fesoʻotaʻiga pe a fai o le poloka "VK Teugatupe" o le saini e aliali mai "Mauaina Togi" ma le tomai e tape.

I le maeʻa ai o tapenaga o le auaunaga mo le toe tufatufaina, e mafai ona e amata lafo ni feʻau.

  1. Faʻaaogaina le laupepa autu o le upega tafailagi, alu i le laupepa autu.
  2. Faaaoga poloka Faamama siaki le pusa i tafatafa o uo e fetaui ma ni tulaga faapitoa, pe o le itupa poʻo le tulaga lugalaina. Vaʻaia le autu o lenei tusitusiga, e sili le kiliki i se faʻamau "Mea uma".
  3. E mafai ona tutoʻatasi seti pe faʻailoga le au faʻaaoga i le poloka Lisi o Uo.
  4. Faʻatumu le pusa autu autu "Tusi lau feau"faʻaaogaina tatau le tusi meli o se faʻavae.
  5. Ina ua oomi le ki "Lafo" O le a faʻailoa atu se feʻau i au uo uma na e maitauina muamua.

    Manatua: Ona o le vave lafoina o tusi, o lau itulau mafai foi ona poloka e le otometi puipuiga faiga VKontakte.

Faʻamolemole ia maitau o tusi uma o le a lafoina e avea ma sui o lau itulau, ma lenei, i le isi itu, ono tumu i le polokaina o lau teugatupe mo le spam, pe a fai o loʻo faʻasea le oʻo mai i le maofaʻi numera o tagata faʻaaogaina.

Faitau foi: Auala e lipotia ai se itulau VK

Metotia 2: tele kiliva

Sa matou suʻesuʻeina le autu o le lisi maisisi i le auiliiliga i se isi tusitusiga i la matou 'upega tafaʻilagi, faʻafetai ia e mafai ai ona e lafoina se feʻau i soʻo se tagata i le VK site. Lenei mea e aoga tele i tagata mai au uo lisi.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se laupepa VK

Metotia 3: Fausia se talanoaga

Pau lava le auala o le tele o faʻasalalauga feau i uo, saunia e mea masani o le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele, o le faʻaaoga o tele-talanoaga. Faʻafetai i le talanoaga, e le gata e mafai ona e lafo ni feʻau i uo, ae ia tuʻufaʻatasia foʻi mo nisi fesoʻotaʻiga.

  1. E tusa ai ma faʻatonuga, tatala le faʻatulagaina o soalaupulega ma, i le tulaga o le filifilia o tagata auai, faailoga na o tagata e manaʻomia le lafoina o se feʻau.

    Faitau atili: Faʻafefea ona fausia se VK talanoaga

  2. A maeʻa ona fatuina se fou tele-talanoaga, tusi se feʻau e tatau ona maua e uo taʻitasi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona tusia se VK feau

O le vaivaiga autu o lenei auala iinei o le avanoa lea o le polokaina lau itulau pe a fai e uo faitioga e uiga i spam. Ma le isi, o le numera o uo faʻaopopoina i le talatalanoaga i le taimi lava e tasi e gata i le 250 tagata.

Polokalama feaveaʻi

O le tulaga aloaia feaveaʻi talosaga, pei o le atoa faʻamatalaga, e le maua ai faʻamatalaga e faʻatatau i le tele o faʻasalalauga o tusi i tagata faʻaaoga. Ae ui lava i lea, e mafai ona e faʻaavanoaina i le fatuina o se talanoaga e ala i le tuʻufaʻatasia o le saʻo tagata faaaoga i se tele-talanoaga.

Faʻaaliga: I luga o masini feaveaʻi, o le faʻamatala o auala o le pau lea o filifiliga talafeagai.

  1. I le laina laʻititi i lalo, faʻaavanoa le vaega o faʻatalanoaga ma kiliki i luga o le faʻailoga faailoga i le itu taumatau pito i luga o le mata.
  2. I le lisi, filifili Fatu Talanoaga.
  3. Siaki pusa e i tafatafa o tagata sao, faʻaaoga le suʻesuʻega pe a tatau ai. Ina ia maeʻa le faʻatulagaina o le faiga o se talanoaga fou, kiliki i luga o le ata faʻailoga ma le siaki i le pito i luga.
  4. Ina ua mavae lena, e tatau ona e lafoina le feʻau talafeagai o se vaega o se talatalanoaga fou.

O tala foʻi faʻaalia e faʻaaoga lea auala, sa matou faʻaalia o se vaega o lea lava metotia mo le upega tafailagi. Ma le isi, e tatau ona e mafaufau lea e mafai e tagata faaaoga ona tuua le talanoaga e aunoa ma ni tapulaa, ma avea ai oe ma le mauaina o le avanoa o nisi meli.

Pin
Send
Share
Send